Theorie auto

Voordat je praktijkexamen kunt doen, moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen. Je mag alleen theorie-examen doen wanneer je 16 jaar of ouder bent. Het theorie-examen voor de personenauto bestaat uit 3 onderdelen:

  • Een onderdeel over gevaarherkenning (25 vragen)
  • Een onderdeel over kennis (12 vragen)
  • Een onderdeel over inzicht (28 vragen)

Je moet voor het onderdeel gevaarherkenning tenminste 13 vragen goed hebben beantwoord, van het onderdeel kennis moet je er minimaal 10 goed hebben, van het onderdeel inzicht moet je er minimaal 25 goed hebben. Bij de onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen.

i-Theorie

Bij Rijschool Compleet heb je ook de mogelijkheid je theorielessen te volgen met de unieke digitale opleiding van iTheorie. Dit is een leuke en ideale lesmethode waarmee je je theorie-examen gegarandeerd behaald.

De opleiding bevat het complete online theorieboek, lesmateriaal over gevaarherkenning, instructiemateriaal van de praktijklessen en maar liefst 50 theorie-examens.

Per fase doorloop je de lesstof boordevol opdrachten, animaties, filmpjes en toetsen. Het voordeel van iTheorie is dat je elk lesonderdeel voldoende moet afsluiten om aan het volgende te kunnen beginnen.

Het is ook handig en overal toegankelijk. iTheorie bevat bovendien altijd up-to-date theorielessen en een voorleesfunctie voor leerlingen met dyslexie! Voor meer informatie neem contact met ons op of kijk op iTheorie.

Social Rating
4.9
Gebaseerd op 277 recensies
js_loader

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid