Spoedopleiding auto

Met een spoedopleiding kun je binnen 6 tot 12 weken al je rijbewijs in bezit hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om je rijbewijs zelfs sneller te halen. Het kan namelijk al in 14 dagen!

Hoe werkt het? Eerst wordt er een test afgenomen. Dit zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Na deze test wordt bepaald hoeveel lesuren noodzakelijk zullen zijn.

Uiteraard ben je vrij na deze test te besluiten om niet met de opleiding door te gaan. Dan betaal je voor deze test het normale lestarief.

Wil je met de opleiding verder gaan, dan dien je het bedrag voor de totale opleiding voor aanvang van de eerstvolgende les overgemaakt te hebben op de girorekening van de rijschool.

De test-uren worden in mindering gebracht op het pakket. Hoe meer lessen per week je neemt, des te sneller kun je de opleiding afronden. Het aantal weken bepaal je dus zelf.

Wanneer worden de lessen gegeven? De lessen worden overdag en op zaterdag gegeven. Bij uitzondering kan er ook in de avond gelest worden. Hou er dus rekening mee dat wanneer je een spoedcursus wilt doen, je overdag tijd beschikbaar moet zijn. 

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld 2 uur in de ochtend en 2 uur in de middag te rijden. Meer dan 2 uur achter elkaar rijden raden wij af, omdat het te vermoeiend is.

Tussentijdse Toets: Tevens raden wij je aan om een tussentijdse toets (TTT) te doen. Zie hiervoor het onderdeel TTT. Voordat gestart kan worden met de opleiding, moet eerst het praktijkexamen worden aangevraagd.

Dit kan al op 16,5- jarige leeftijd. Dit examen dient direct betaald te worden. Houd rekening met een wachttijd bij het CBR van ongeveer 5 weken. Tevens dien je ervoor te zorgen dat je het theoriecertificaat behaald hebt, voordat je praktijkexamen mag afleggen (leeftijd 17 jaar). 

Zodra de datum en het tijdstip van het praktijkexamen bekend zijn, wordt dit aan jou doorgegeven.

Rijschool Compleet
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 285 beoordelingen

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid