Rijschool Compleet: jouw ideale rijschool in Waddinxveen

Zoek jij een goede rijschool in Waddinxveen? Dan ben je bij Rijschool Compleet aan het juiste adres. Rijschool Compleet is een veelzijdige rijschool die al ruim 21 jaar actief is in Waddinxveen en omgeving. Bij ons kun je allerlei verschillende soorten rijlessen volgen: autorijlessen, rijlessen met aanhangwagen, motorrijlessen en bromfiets of scooter rijlessen. 

Wil je liever rijles in Bodegraven? Rijschool Compleet komt ook naar Bodegraven, Stolwijk, Moordrecht, Rotterdam Nesselande, Nieuwerkerk aan de IJssel, Moerkapelle, Reeuwijk en Zevenhuizen. Zo zijn we altijd dichtbij je in de buurt!

Rijlessen Waddinxveen volgen? Start direct!

Wil jij opgaan voor je autorijbewijs? Of eindelijk starten met die motorrijlessen? Zoek niet verder en start jouw opleidingstraject bij Rijschool Waddinxveen. Bij onze rijschool bieden wij een compleet aanbod aan rijopleidingen aan. Van auto en motor tot bromfiets, scooter en aanhanger. Welk rijbewijs je ook wilt halen, bij ons kun je geheel op eigen tempo jouw rijbewijs halen.

Al onze instructeurs zijn mensen met passie voor hun vak. Als rij instructeur is het natuurlijk het allerbelangrijkste dat de leerlingen uiteindelijk veilig de weg op kunnen. Het halen van je examen is daarin natuurlijk een onmisbare stap, maar bij ons leer je ook écht rijden. We leren je geen trucjes, maar echt verkeersinzicht en voertuigbeheersing. Zo ben jij optimaal voorbereid voor de toekomst.

Autorijschool Waddinxveen

Veel van onze leerlingen komen bij ons omdat ze op zoek zijn naar een autorijschool Waddinxveen. En dat kunnen wij heel goed begrijpen! Wij krijgen namelijk een 4.9/5 uit 127 Google reviews!

Vanaf 16,5 jaar mag je starten met autorijlessen. Al onze lessen duren 60 minuten en je bepaalt zelf hoeveel lessen per week je volgt. Waar je ook voor kiest, we loodsen je stap voor stap door het lesmateriaal heen. 

Aanhanger rijbewijs halen Waddinxveen

Beschik je al over je autorijbewijs en wil je met een aanhanger of caravan rijden? Dan is er een grote kans dat je moet beschikken over het BE rijbewijs. Het BE rijbewijs heb je nodig zodra je met een aanhanger of caravan gaat rijden waarvan de totaal toegestane massa van de combinatie meer dan 3500 kilo bedraagt.

Deze uitbreiding op het autorijbewijs kun je al in 1 dag, 2 dagen of in een aantal losse lessen behalen. Er is geen theorie-examen nodig waardoor de opleiding vrij vlot kan gaan. Alle aanhanger rijlessen starten vanuit onze hoofdvestiging in Waddinxveen.

Behaal jouw scooterrijbewijs Waddinxveen

Ook voor iedereen die voor het scooter of bromfiets rijbewijs wil gaan, bieden wij de juiste opleiding aan. Sinds maart 2010 moet je voor dit rijbewijs zowel een praktijkexamen als een theorie-examen doen. Een scooterrijbewijs Waddinxveen kun je al in slechts één dag behalen. 

Als volwaardige rijschool Waddinxveen kan deze rijopleiding natuurlijk niet in ons aanbod ontbreken. Voor de start van de opleiding moet je beschikken over een theorie-examen waarna je vaak slechts vier praktijklessen nodig hebt. Zo kun je snel en veilig de weg op!

Motorrijschool Waddinxveen

Ook wanneer je wilt starten bij een motorrijschool Waddinxveen ben je bij ons aan het juiste adres. Als je wilt starten met motorrijden dan is je leeftijd van invloed op welk rijbewijs je kunt halen. Er zijn drie categorieën bij dit rijbewijs: A1, A2 en A. De categorie is uiteindelijk van invloed op het vermogen van de motor waar je mee mag rijden.

Bij de motoropleiding moet je een theorie-examen en twee praktijkexamens afleggen. Het eerste praktijkexamen (AVB) gaat alleen maar over voertuigcontrole en bijzondere manoeuvres. Het tweede praktijkexamen (AVD) gaat over het rijden op de openbare weg. Hierna ben je volledig voorbereid om zelf vele mooie kilometers te maken.

Beste rijschool Waddinxveen

Bij Rijschool Compleet ben je verzekerd van een opleiding bij de beste rijschool in Waddinxveen. Al onze instructeurs verzorgen zowel leerzame als plezierige lessen. Hierin staat kwaliteit altijd voorop. Daarom gaan wij professioneel en klantgericht te werk, iedere keer weer. 

Voor al onze leerlingen bieden wij maatwerk aan. Bij de eerste les zal de instructeur een inschatting maken van het aantal lessen dat je ongeveer nodig gaat hebben. Zo weet je hoe lang je met het behalen van je rijbewijs Waddinxveen zult zijn. Het aantal lessen is afhankelijk van je aanleg, inzicht en eventuele ervaring. Het opleidingstraject zal op jouw vaardigheden en beschikbaarheid worden aangepast.

Tarieven rijles Waddinxveen

Benieuwd geworden naar onze tarieven voor rijles in Waddinxveen? Bij Rijschool Compleet hanteren wij een goede prijs- kwaliteitverhouding. Al onze rijlessen zijn zowel los als in een pakket te boeken. 

Wil je nog meer voordeel, dan kun je kiezen voor één van onze actiepakketten. Hierin is een standaard aantal lessen opgenomen en bijvoorbeeld een theorie of praktijkexamen. Voor de twee motor praktijkexamens kun je ook een spoedpakket boeken tegen een aantrekkelijke prijs.

Alle informatie over onze prijzen en pakketten vind je hier

Boek nu jouw rijopleiding Waddinxveen

Klaar om je eerste les te boeken? Start dan nu met jouw rijopleiding Waddinxveen! Wil je liever niet in Waddinxveen zelf rijles volgen? Wij zijn ook actief met rijlessen in Stolwijk, Moordrecht, Boskoop, Bodegraven, Rotterdam Nesselande, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan de IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk. Zo is er altijd wel een leslocatie bij jou in de buurt!

Heb je nog vragen of kunnen we je van meer informatie voorzien? Neem dan gerust contact met ons op! 

Rijschool Compleet
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 285 beoordelingen

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid