Wil jij rijlessen in Gouda? Start direct bij Rijschool Compleet

Wil jij rijlessen in Gouda? Start direct bij Rijschool Compleet

Rijlessen in Gouda bij ervaren professionals? Dat kan bij Rijschool Compleet! Rijschool Compleet is een veelzijdige rijschool met ruim 21 jaar ervaring in het geven van autorijlessen, rijlessen met aanhangwagen en motorrijlessen in Gouda en omgeving!

Autorijles Gouda

Het volgen van autorijles in Gouda bij Rijschool Compleet is een perfecte start van je carrière als automobilist. Al vanaf 16,5 jaar mag je starten met lessen. Een les bij ons duurt 60 minuten en je kunt één of meerdere lessen per week volgen. Wij bieden onze autorijlessen aan in Gouda zelf en daarnaast zijn wij ook actief in Stolwijk, Moordrecht, Bodegraven, Boskoop, Rotterdam Nesselande en Reeuwijk.

Bij de eerste les maakt de instructeur een inschatting van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Het landelijk gemiddelde ligt momenteel op 40 lessen. Afhankelijk van jouw aanleg, inzicht en eventueel ervaring, zijn allemaal van invloed op het aantal rijlessen.

Wij werken volgens een vaste lesmethode waarin je stap voor stap het autorijden aangeleerd krijgt. Dit start met voertuigbeheersing en eenvoudige manoeuvres en wordt daarna opgebouwd tot alles wat je moet weten over veilig deelnemen aan het verkeer. Haal ook jouw rijbewijs in Gouda en profiteer de rest van je leven van dit roze pasje!

Direct starten met rijles in Gouda? Neem nu contact op met Rijschool Compleet! 

Behaal je aanhanger rijbewijs Gouda

Het halen van je aanhanger rijbewijs in Gouda kan in een compacte opleiding. Dit BE rijbewijs haal je al in 1 dag, 2 dagen of  met losse lessen. Net als bij de autorijlessen starten we ook hierbij met een test. Zo kan de instructeur zien hoe je rijdt en inschatten hoeveel lessen je nodig hebt. 

Het BE rijbewijs heb je nodig zodra je met een aanhanger of caravan gaat rijden waarvan de totaal toegestane massa van de combinatie meer dan 3500 kg bedraagt. Je hoeft voor dit rijbewijs geen theorie-examen af te leggen. Alle aanhanger rijlessen starten vanuit onze hoofdvestiging in Waddinxveen.

Rijschool Compleet: ook voor motorrijles Gouda

Je motorrijbewijs halen in Gouda? Ook voor motorrijlessen kun je terecht bij Rijschool Compleet. Er zijn drie categorieën bij het motorrijbewijs: A1, A2 en A. Deze categorieën staan voor het maximale vermogen van de motorfiets die je met het rijbewijs mag rijden. Welk rijbewijs je kunt halen, is afhankelijk van je leeftijd. 

Daarnaast moet je voor het motorrijbewijs twee praktijkexamens en één theorie-examen doen. Het eerste praktijkexamen (AVB) legt de nadruk op de bijzondere verrichtingen. Je weet de motor onder controle te houden op verschillende snelheden en hebt verschillende remtechnieken onder de knie. Het tweede praktijkexamen (AVD) is op de openbare weg. Daarnaast moet je een theorie-examen doen, net als bij het autorijbewijs.

De beste rijschool in Gouda

Bij Rijschool Compleet weet je zeker dat je bij de beste rijschool in Gouda terecht bent gekomen. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door een hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk en daarom leveren wij altijd alleen maar maatwerk. 

Slagingspercentage van Rijschool Compleet: 70 tot 75%

Zo passen wij onze leermethodes keer op keer aan de leerlingen aan. Alleen op die manier word je goed voorbereid om later zelfstandig de weg op te gaan. Dit leidt tot succesvolle resultaten waar ons hoge slagingspercentage een mooi voorbeeld van is. 

70 tot 75% van onze leerlingen slagen bij hun eerste praktijkexamen, terwijl het gemiddelde slagingspercentage in de regio Gouda slechts 40,5% is. 

Ons brede aanbod van allerlei soorten opleidingen zorgt ervoor dat iedereen bij ons terecht kan. Naast onze losse rijlessen bieden wij ook complete rijopleidingen, spoedopleidingen en 14-daagse rijopleidingen aan. Zo zit er altijd wel een geschikt pakket voor je tussen.

Boek jouw eerste rijles in Gouda! 

Ben jij klaar om te starten met rijlessen in Gouda? Boek dan meteen jouw eerste rijles via onze website. Met een proefles kom je er direct achter hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig gaat hebben voordat je examen kunt doen. Iedereen kan bij ons terecht voor een opleiding op maat, ook mensen die last hebben van faalangst.

Wil je rijles in Bodegraven? Rijschool Compleet komt ook naar Bodegraven, Stolwijk, Moordrecht, Boskoop, Reeuwijk en Rotterdam Nesselande voor rijlessen. Ook voor bromfiets rijlessen kun je natuurlijk bij ons terecht. 

Al onze rijlessen zijn zowel los als in een pakket te boeken. Alle informatie over onze prijzen en pakketten vind je hier. Twijfel je nog over welk pakket het beste bij jou past? Of heb je vragen over onze rijlessen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Dat kan via 0628408140 of info@rijschoolcompleet.nl.

Social Rating
4.9
Gebaseerd op 277 recensies
js_loader

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid