Rijles in Bodegraven volg je natuurlijk bij Rijschool Compleet

Wil jij starten met rijles in Bodegraven? Dan is Rijschool Compleet de perfecte keuze. Rijschool Compleet is een veelzijdige rijschool met jarenlange ervaring het geven van allerlei opleidingen. Autorijlessen, lessen met een aanhangwagen, bromfiets lessen en motorrijlessen, bij ons vind je het allemaal.

Autorijles Bodegraven

Bij Rijschool Compleet kun je direct beginnen met het volgen van autorijlessen. Al vanaf 16,5 jaar mag je starten met de rijopleiding voor het felbegeerde roze pasje. Je beslist zelf hoeveel lessen per week je volgt en waar je les hebt. Wil je rijles in Boskoop? Rijschool Compleet komt ook naar Boskoop, Stolwijk, Moordrecht, Rotterdam Nesselande, Nieuwerkerk aan de IJssel, Moerkappelle, Reeuwwijk en Zevenhuizen voor rijlessen. 

Al onze autorijlessen duren 60 minuten en de lesstof wordt langzaam opgebouwd. Je begint met voertuigbeheersing en gaat stapsgewijs naar moeilijkere manoeuvres en verkeerssituaties. Bij de eerste les zal de instructeur inschatten hoeveel lessen je nodig gaat hebben. Dit is afhankelijk van je inzicht, aanleg en eventuele ervaring. 

Aanhanger rijbewijs halen 

Heb jij je auto rijbewijs al en wil je leren om met een aanhanger of caravan te rijden? Volg dan onze opleiding voor het BE rijbewijs. Deze beknopte opleiding is in één dag, twee dagen of losse lessen te volgen. Een theorie-examen is voor dit rijbewijs niet nodig, enkel een praktijkexamen.

Een BE rijbewijs heb je nodig zodra je met een aanhanger of caravan rijdt waarvan de totale toegestane massa van de combinatie meer dan 3500 kilo weegt. Het gaat hierbij niet om wat de combinatie op het moment zelf weegt, maar wat er volgens de kentekens is toegestaan.

Je aanhanger rijbewijs haal je dus ook bij Rijschool Compleet! 

Motorrijles Bodegraven

Motorrijbewijs halen? Rijschool Compleet biedt ook motorrijlessen aan. Of je nu je A1, A2 of A rijbewijs wilt halen, onze instructeurs zijn bevoegd om alle rijopleidingen te geven. Welke categorie rijbewijs je mag halen is afhankelijk van je leeftijd. Dit beïnvloedt uiteindelijk het vermogen van de motor die je mag rijden.

 

Voor het motorrijbewijs moet je twee praktijkexamens en één theorie-examen afleggen. Het eerste praktijkexamen heet AVB en gaat volledig over bijzondere manoeuvres. Het tweede praktijkexamen, AVD, vindt plaats op de openbare weg. Zo word je helemaal klaargestoomd om zelfstandig de weg op te gaan.

Lessen bij de beste rijschool Bodegraven

Bij onze rijschool Bodegraven ben je verzekerd van een goede rijopleiding. Bij ons staat professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Het aanbieden van opleidingen van hoge kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom leveren wij keer op keer maatwerk zodat jij goed voorbereid aan je examen start.

En dat is ook in de cijfers terug te zien. Ons hoge slagingspercentage is 70-75% en dat is 30% hoger dan het gemiddelde in de regio Bodegraven. Wel zo fijn!

 

Boek een proefles!

Kom bij ons kennismaken en boek via de site een proefles in Bodegraven! Daarnaast zijn wij ook actief met rijlessen in Stolwijk, Moordrecht, Rotterdam Nesselande, Nieuwerkerk aan de IJssel, Moerkapelle, Reeuwijk, Zevenhuizen en Boskoop.

Op onze site vind je ook alle informatie over onze tarieven. Heb je nog vragen over welke rijopleiding het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Social Rating
4.9
Gebaseerd op 270 recensies
js_loader

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid