Over ons

De rijschool

Om te beginnen onderscheiden wij ons van andere rijscholen door onze hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit doen we door middel van het leveren van maatwerk. 

Iedere leerling is anders en heeft een andere leermethode nodig. Wij streven er dan ook naar om te blijven zoeken naar een methode die zo goed mogelijk aansluit bij de leerling. Op deze manier wordt de leerling goed voorbereid op een zo veilige en zelfstandige manier van autorijden. 

De ervaring leert dat deze manier van werken leidt tot succesvolle resultaten. Dit blijkt ook uit ons hoge slagingspercentage. Om deze kwaliteit scherp te houden, is het vanzelfsprekend dat de rijinstructeurs up-to date worden gehouden door opfriscursussen.

Werkwijze

Met inmiddels ruim 23 jaar ervaring is Rijschool Compleet een bekwaam rijschool. Rijschool Compleet streeft ernaar om op een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen. 

Mede door onze hedendaagse lesmethode, persoonlijke aandacht en begeleiding slagen wij er dan ook in een zeer hoog slagingspercentage van 70-75% bij het eerste praktijkexamen te behalen. 

Het gemiddelde slagingspercentage in regio Gouda is 40,5%. Rijschool Compleet zit dus 35 % boven het gemiddelde. Naast onze losse rijlessen leveren wij ook complete rijopleidingen, spoedopleidingen en 14-daagse rijopleidingen aan. De rijopleidingen die wij aanbieden worden op maat opgesteld.

Social Rating
4.9
Gebaseerd op 274 recensies
js_loader

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid