€25 Cashback

Bij rijschool Compleet heb je als leerling de mogelijkheid om een snelle en vrij simpele manier een extra zakcentje te verdienen. Je krijgt namelijk voor iedere persoon die dankzij jou bij ons komt lessen een bedrag van van €25,-*.

cashback-300x253.png

Je kunt hierbij denken aan broertjes of zusjes, maar natuurlijk ook aan vrienden, vriendinnen, collega’s, sportmaatjes etc.

EXTRA BONUS!
Meld zoveel mogelijk nieuwe leerlingen aan bij Rijschool Compleet voor een Rijopleiding. Degene die op 31 december 2021 de meeste nieuwe leerlingen heeft aangemeld wint nog eens een bedrag van €120 bovenop de Cashback van €25, zomaar op je rekening gestort!!!

Informeer dus snel bij familie, vrienden, buren of kenniskring of werf nieuwe leerlingen via je school, sportclub etc. Wie weet begint 2021 voor jou meteen met een flinke meevaller! Veel Succes!!

*Natuurlijk zijn hier ook bepaalde voorwaarden aan verbonden. Zo wordt het bedrag pas toegekend als de nieuwe leerling 10 lessen afneemt. Vooraf moet de nieuwe leerling duidelijk aangeven dat hij/zij via jou bij ons terecht is gekomen en kenbaar maken bij het aanmeldingsformulier van de rijschool je krijgt dan €25,- op je rekening gestort of wij verrekenen het met een rijles.

Meld je meteen aan voor een eerste rijles
Rijschool Compleet
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 285 beoordelingen

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid