Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau voor een familielid van iemand uit je kennissenkring? De Rijles-cadeaubon is een leuk en origineel geschenk. Geef iemand net dat ene duwtje dat hij of zij nodig heeft om een Rijopleiding, caravan-opleiding of opfrisles te gaan volgen. 

De rijles-cadeaubon is niet alleen heel geschikt voor startende cursisten, die nog moeten investeren in een prijzige rijopleiding, maar ook de rijbewijsbezitters onder ons kunnen veel plezier hebben van deze bon.

De verkeerswetten en -regels zijn veel aan verandering onderhevig en veel mensen voelen zich niet meer zeker in het verkeer. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 800.000 automobilisten niet meer durven te rijden, omdat ze een faalangst of een andere soort rijangst hebben. 

Of wat te denken van mensen die over zijn gegaan tot de aanschaf van een caravan, maar nog een beetje huiverig zijn om met deze combinatie te gaan rijden? Wat is er dan leuker dan om iemand te helpen hier overheen te komen? Met het schenken van de cadeaubon zet je de eerste stap! Natuurlijk hopen wij dat een cursist, die met onze rijschool heeft kennisgemaakt door middel van de cadeaubon, wordt overtuigd van de kwaliteiten van rijschool Compleet en daarom de Rijopleiding bij ons voortzet. Hiertoe is hij/zij natuurlijk niet verplicht! 

De cadeaubon is te verkrijgen vanaf 1 lesuur. De bon kan binnen een jaar ingewisseld worden voor een enkele proefles, maar kan ook gebruikt worden als (deel)betaling van een volledige rijopleiding.

De cadeaubon kan per post verzonden worden of kan bij de rijschool (op afspraak) afgehaald worden. Binnen de regio Gouda ( Boskoop, Reeuwijk, Zevenhuizen, Bodegraven, Nieuwer kerk a/d Ijssel, Moordrecht, Waddinxveen, Moerkapelle,bergambacht en Stolwijk) is het zelfs mogelijk om de bon persoonlijk af te leveren. Bij verzending via de post is vooruitbetaling verplicht. Voor meer informatie, vragen en / of bestellingen kun je ons bereiken via ons e-mailadres: info@rijschoolcompleet.nl Bereikbaar tijdens kantooruren per telefoon: 06-28408410

Meld je meteen aan voor een eerste rijles
Rijschool Compleet
Social Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 285 beoordelingen

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid