Beschermende kleding

Motorkleding: Wanneer je een rijopleiding volgt bij Rijschool Compleet kun je gebruik maken van onze beschermende motorkleding van gerenommeerde merken. Wij zorgen ervoor dat je comfortabel en beschermd op de motor zit. We bieden ruime keuze uit dames- en herenkleding van maat 38 t/m 3XL. Dus er zit zeker iets voor je bij.

Motorhandschoenen: Bescherming voor de handden mag natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de rijopleiding kun je gebruik maken van de handschoenen die door Rijschool Compleet beschikbaar worden gesteld. Je kunt kiezen uit winter- of zomerhandschoenen in de maten XS – 3XL voorzien van Kevlar en Gore-Tex voor optimale bescherming.

Motorhelmen: Rijschool Compleet stelt motorhelmen (XS t/m XL) beschikbaar voor alle kandidaten die een rijopleiding volgen. Wel vragen we je om gebruik te maken van een muts in verband met hygiëne. Je mag natuurlijk ook je eigen helm gebruiken, deze dient wel te zijn goedgekeurd en te zijn voorzien van het keurmerk.

Motorlaarzen: In onze garderobe vind je een uitgebreid assortiment nieuwe lederen motorlaarzen van uitstekende kwaliteit in de maten 36 t/m 48. Bij Rijschool Compleet krijg je ook de laarzen in bruikleen. De enige in de regio met een uitgebreide garderobe! Zonder veilige motorkleding wordt er niet gelest!

Social Rating
4.9
Gebaseerd op 277 recensies
js_loader

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid